Promoties en ander nieuws

FEESTMENU   2015/2016

 

Starten doen we met een verfrissende Bellini met darbij wat tapas

***

als voorgerecht serveren we twee soorten rauwe ham met parels van cavaillonmeloen

***

de opwarmer in dit menu is een gevogelte roomsoep met een garnituur van dunne reepjes ham, fijne champignons en broodkorstjes

***

voor de hoofdschotel geven wij u graag de keuze tussen vlees of vis.

 

Gebraiseerde hoevekip op een bedje van groentenspaghetti, bruine saus en gebakken krielpatatjes

OF

schartongfilet met een cava saus, groentesnippers en gefrituurde torentjes van puree

***

de zoete afsluiter die wij serveren bestaat uit een trio van huisbereide dessertjes  panna cotta van perzik/cake/sorbet

 

Zit u in afwachting nog met enkele vragen, of reserveert u graag een tafeltje? Contacteer ons dan gauw via de contactpagina.

Uw reservatie is pas geregistreerd bij ons wanneer u een bevestigingsmail heeft ontvangen.

Back to Top